ورمي كمپوست

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 4
بازدید کل : 3407
تعداد مطالب : 5
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

ورمی کمپوست حاصل فعالیت بیولوژیک نوعی کرم خاکی با نام علمی Eisenia fotida می باشد

این جانور با تغذیه از مواد آلی موجود در طبیعت آن را به کود آلی مغذی تبدیل نموده به گونه ای که

در حال حاضر این کود به عنوان یکی از غنی ترین کودهای آلی بیولوژیک شناخته شده در دنیا کاربرد

 دارد.
ورمی کمپوست در خواص فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی خاک تاثیر بسزایی دارد. این کود اصلاح

 کننده خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی خاک بوده و علاوه بر وزن مخصوص کم ، فاقد

 هرگونه بو ، میکروارگانیسم های پاتوژن ، باکــــتری های غیر هـــوازی ، قارچ ها و علف های هرز

 می باشد. ورمی کمپوست علاوه بر قابلیت جذب آب با حجم بالا ، شرایط مناسب جهت دانه بندی و قدرت

 نگه داری مواد غذایی مورد نیاز گیاهان را فراهم می نماید. ورمی کمپوست حاوی عناصر غذایی بسیار

 غنی به ویژه ازت بوده که به تدریج آنها را در اختیار گیاه قرار می دهد.( این نکته از نظر حاصل خیزی

 خاک بسیار پر اهمیت است). این کود در مقایسه با سایر کودهای آلی دارای میزان عناصر اصلی غذایی

 بالاتری است.

 ورمی کمپوست علاوه بر عناصر ماکرو مانند ازت ، فسفر و پتاسیم که در فعالیتهای حیاتی گیاه نقش اساسی دارند حاوی عناصر میکرو مانند آهن ،مس ، روی ، منگنز نیز می باشد. علاوه بر این با داشتن موادی مانند ویتامین B12 و اکسین عوامل محرک رشد گیاه را فراهم می آورند


مزایای ورمی کمپوست

یک غذای کامل و متعادل برای گیاهان می باشد*

 با دارا بودن مواد هورمونی رشد و نمو گیاه را سرعت می بخشد*

 به نگهداری رطوبت در خاک کمک می نماید*

رنگ، طعم، بو و کیفیت گلها، سبزیجات و میوه را بهبود می بخشد*

 حاصلخیزی خاک را افزایش می دهد*

 فاقد هرگونه آلودگی میکروبی می باشد*
 مواد بیوشیمیایی آن مقاومت گیاهان را به بیماری ها افزایش می دهد*


خواص ورمی کمپوست

 سبک و فاقد هرگونه بو*

 عاری از تخم علف های هرز*
 حاوی میکرو ارگانیسم هوازی سفید مانند از تو باکترها*

 بالا بودن میزان عناصر اصلی غذایی در مقایسه با سایز کودهای آلی*
 دارا بودن عناصر میکرو مانند آهن، روی، مس و منگنز*

 دارا بودن مواد محرکه که رشد گیاهی نظیر هورمون ها*

 قابلیت بالای نگهداری آب و مواد غذایی*

 فرآوری سریع تر از سایر کمپوست ها*

عاری از باکتری های غیر هوازی، قارچ هاو میکروارگانیسم های پاتوژن*

قابل مصرف در پرورش کلیه محصولات کشاورزی*


ویژگی های عمومی:

 افزایش مقاومت به استرس ها و تنش های محیطی*

 *ارتقاء مقاومت در برابر پاتوژنها و عوامل بیماری زای خاک

کاهش و نهایتا حذف مصرف کودهای شیمیایی و مواد محرکه رشد خارجی*

 افزایش نسبت تبدیل جوانه های رویشی به زایشی*

 تشدید ریشه زایی و رشد قلمه ها*

 حاوی سطح بالایی از عناصر ضروری برای رشد گیاهان*

 تامین کننده عناصر اساسی در ایجاد عطر و طعم در محصولات کشاورزی*

 

افزایش زمان انبارداری محصولات جمع آوری شده با حفظ کیفیت*

 
ویژگی های اختصاصی در گیاهان تزئینی و دارویی:

 تداوم گلدهی گونه های مختلف گیاهان تزییني*


 حفظ رنگها و عطر گلها در طی زمان عرضه*

 

افزایش نسبت اسانسها و مواد موثر در گیاهان دارویی*

 جلوگیری از زرد شدن و ریزش برگها*

 بهبود جوانه زنی بذرها*

افزایش تداوم گلهای شاخه بریده در طی نگهداری در گلفروشی ها*

تأثیرات پتانسیلی سامانه کشاورزی ارگانیک

اثرات بالقوه این سامانه را می‌توان بر روی سلامت افراد جامعه، منابع طبیعی، دام، هوا و غنی‌سازی و حاصلخیزی خاک و غیره مشاهده نمود. تاثیرات فوق را به چهار گروه عمده اجتماعی، اقتصادی، کشاورزی و زیست‌محیطی تعبیر می‌کنند


تاثیرات اقتصادی:
 کاهش ۶/۴۰ درصدی هزینه‌ها *
حفظ و امنیت اقتصادی بیشتر درآمد روستایی و اقتصاد قوی‌تر روستایی*
 کاهش سرمایه‌گذاری نقدی*
بازدهی بالا و خطر پذیری کمتر*


تاثیرات کشاورزی:
 حفظ و نگهداری بانک گونه‌های کشاورزی*
 تعادل و یکنواختی در کیفیت محصولات غذایی*
 *حاصلخیزی و غنی‌تر کردن خاک در برابر فعالیت‌های میکروبی در خاک و در نهایت مقاومت بیشتر خاک در برابر آفات و بیماری‌ها*
 ایجاد خود اتکایی در تولید محصولات کشاورزی*


تاثیرات زیست‌محیطی:
 کاهش آلودگی در خاک*
حفظ و نگهداری مواد مغذی در خاک و میکرو ارگانیسم‌های خاک*
 کنترل بیشتر فساد و فرسودگی در خاک*
 رسیدگی و بررسی آلودگی آب و هوا*
دوام و ماندگاری بیشتر در محصولات کشاورزی*


تاثیرات اجتماعی:
 بهبود شرایط سلامت افراد*
 ایجاد اشتغال و فرصتهای تحصیل و آموزش بهتر*
 کاهش مهاجرت روستایی*
 ذخیره‌سازی برای مدت طولانی‌تر*


ادامه مطلب

کود مایع بیولوژیک این محصول که یک ساختار محلول آبی دارد به سادگی از ورمی‌کمپوست قابل استخراج است.

از مهمترین مزایای چای کمپوست:

1-افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماری‌ها پس از مصرف.

2-چای کمپوست محتویاتی دارد که با عمل روی فیلوسفر برگ

3-گیاهان و میکروب‌های سطح آنها، با مکانیسم‌های مختلف از

4-جمله ایجاد مقاومت در تقسیم میکروب‌ها و پاتوژن‌ها اثر

5-ضد بیماریزایی را بر گیاهان اعمال می‌نماید.

6-مواد مؤثر مختلفی از چای کمپوست استخراج شده‌اند که

7-از برخی باکتری‌ها و مخمرهای مفید تا مواد فنلی و اسید

8-آمینه‌هارا شامل می‌شوند.

9-از مهمترین شاخصهای چای کمپوست می‌توان، پرفایل

10-ترکیبات فنلی ‌پتانسیل احیاء، آنالیز میکروب‌های مفید را نام برد.


ادامه مطلب

در همين ابتدا لازم به ذكر است كه كرم خالص جهت روغن كشي"

پودر كرم"فريز كردن"صادرات و يا غذاي ابزيان مناسب است نه

راه اندازي فارم.

 

كساني كه مي خواهند براي راه اندازي فارم از كرم خالص و به

اصطلاح (سرند شده) استفاده نمايند در ابتدا بايد از خود سوال

كنند كه اين نياز براي چيست؟

اگر قصد شما از راه اندازي فارم توليد كمپوست ويا زياد نمودن

جمعيت كرمها است بايد بدانيد مزاياي خريد كرم با بستر بيشتر

از كرم خالص است.

 

 

1-هميشه بعد از تزريق كرم به بسترها كرم ها به زماني بين 5الي

10روز نياز دارند تا به محيط جديد عادت و از بستر خريداري شده

بيرون و به بسترهاي شما ورود كنند.

حال اگر كرم خالص خريداري نموده ايد كرم ها بايد در چه جايي

در اين مدت زندگي كنند. درست مثل اين ميماند كه براي تعويض

خاك گل تمامي خاك ان را تكان داده و ريشه خالي را درون خاك

جديد بكاريم.

 

2-كرم خالص فقط كرم است و بس ولي كرم خريداري شده با بستر

حاوي همان كرم (بدون سرند و استرس)به همراه تعدادي حتي بيشتر

از كرم هاي موجود شامل (كوكون و بچه كرم).

3-بعد از سرند كردن كرم ها لاغر ودچار استرس شده و امكان ندارد

كه در حين زمان انتقال تلفات نداشته باشيد ولي در خريد كرم با بستر

اينگونه نيست.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 23 آذر 1392برچسب:كرم خالص, كرم خاكي فتيدا, كرم با بستر, كرم خاكي نخي, كرم و كوكون, توسط as
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :